ZonderMeer magazine!

ZonderMeer magazine!
februari 4, 2013 sharon

zondermeermagazineWisten jullie dat er een magazine bestaat speciaal voor mensen en kinderen met een voedselallergie? Of liever gezegd, een voedseluitdaging, zoals ze het zelf ook noemen. Nu een jaar, om precies te zijn: het ZonderMeer magazine. Ik zag het blad al een paar keer liggen in de boekwinkel, en ik wachtte tot de verleiding te groot werd: ik moest ‘m kopen.

En ik ben blij dat ik dat deed! Nu kan ik erover schrijven en het jullie aanraden namelijk 🙂 Het is een mooi, groot magazine vol verhalen, tips en recepten. Bij elk recept staat aangegeven, met symbolen, voor welke ‘eters’ het is. Veel recepten zijn glutenvrij, en er wordt rekening gehouden met melk & lactose, soja, vis, schaal- en schelpdieren, pinda’s, noten, ei, suiker en vlees. Natuurlijk is niet elk recept vrij van al deze dingen, maar per recept staat met leuke icoontjes aangegeven voor wie het betreffende recept geschikt is.

ZonderMeer!

ZonderMeer is een leuk magazine dat schrijft over tips en trucs, persoonlijke verhalen, mooie boeken, over het buitenland en allergieën en veel andere interessante onderwerpen. Het leuke is dat ZonderMeer weet dat veel lezers sowieso bewuster met voeding omgaan, zo schrijven ze ook weleens over biologisch en bijvoorbeeld over het eten in seizoenen. Leuk!!

Het komt vier keer per jaar uit en ik ben eigenlijk al benieuwd naar het volgende nummer 🙂

Win een proefabonnement!

Het leuke is: ik mag een proefabonnement op ZonderMeer weggeven op degezondemama. Cool hè! Wil jij kans maken op een proefabonnement op dit leuke, inspirerende magazine? Laat dan hieronder je reactie achter met waarom jij zou moeten winnen!! Woensdag 13 februari maak ik de winnaar bekend!

Comments (27)

 1. Linda 7 jaar geleden

  Ah! Dat boekje heb ik al een paar keer willen kopen, maar tijdschriftjes zijn zo duur tegenwoordig 🙁 Ik ben op 12 februari jarig, misschien moet ik dit boekje wel op mijn verlanglijstje plaatsen haha.

 2. Marjolein 7 jaar geleden

  Leuk leuk leuk!! Zo’n tijdschrift kan ik wel gebruiken. Sinds ik me verdiep in de wereld van gezond(er) eten, en dat is nog niet zo heel lang, speur ik overal naar lekkere en leuke recepten waar niet al teveel meer aan omgebouwd hoeft te worden.

 3. Yvonne 7 jaar geleden

  Sinds vorig jaar juni ben ik al allerlei diëten aan het volgen om er achter te komen welke voedingsmiddelen ik wel en welke ik niet kan verdragen. Ik zou wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken 😉

 4. Sandy 7 jaar geleden

  Een proefabonnement op Zonder Meer lijkt me MEER dan leuk! Een blad vol met tips over bewuste voeding. Heeft enorm mijn interesse! 🙂

 5. Marina 7 jaar geleden

  Wat leuk! Ik weet sinds kort dat ik lactose intolerantie heb en vind het nog wel een uitdaging om lekkere recepten en baksels te verzinnen. Beetje extra inspiratie is meer dan welkom!

 6. Myra 7 jaar geleden

  Hallo, al zo’7 jaar heb ik cvs, waarvan ik nu 2 jaar werkloos thuis zit. Sinds kort weet ik dat deze vermoeidheid voor een deel aan een gluten en melk intolerantie ligt. Wat een verademing om dat te weten! Mijn hele eetpatroon moet anders en ik moet eigenlijk aan elke masltijd wel iets veranderen. Als leek op dit gebied kan ik dit tijdschrift goed gebruiken! En uiteraard heb ik nu al baad bij alle tips op websites als deze. Dus hierbij: heeeeel erg bedankt voor het delen van jullie kennis.
  Liefs, Myra

 7. Zoë 7 jaar geleden

  Wouw!
  Wat een mooi tijdschrift lijkt me dit!
  Zelf heb ik een lactose allergie, wat ik sindskort weet, en wil ik suikervrij en zoveel mogelijk glutenvrij eten, ook eet ik al jaren geen vlees. Dus dit zou een geweldig leuke aanvulling op mijn levensstijl zijn!
  19 februari ben ik jarig – leuk cadeautje voor me ;D
  Groetjes!

 8. Susan 7 jaar geleden

  Dit tijdschrift al een paar keer zien liggen bij de diëtist. Raak elke keer weer geïnspireerd en enthousiast
  om gezonde recepten te maken, als ik het lees. Niet overbodig met de allergie van mezelf en van mijn zoontje.
  Ik ben helaas niet zo inventief om zelf ingrediënten bij elkaar te gooien en er iets van te maken.Iets lekkers van te maken, bedoel ik dus.
  Kan alleen lekker koken aan de hand van recepten. Een zonder Meer Magazine is hier absoluut niet overbodig… Mijn man en zoontje zullen dankbaar zijn 😉

 9. karin 7 jaar geleden

  ja.. waarom ik. Of zeg maar wij? Ik heb redelijk wat commentaren gezien die ik zo’n mooie hulp gun! Wij willen ook graag zo’n mooie hulp. Want mijn zonen zijn vorige maand getest en mogen geen gluten, ei en melkproducten meer. Ik begin weer een beetje de weg te vinden, dankzij vrienden, maar het beloofd een heel ander leven te worden! Misschien kan zo’n mooie hulp mij weer ideeën geven zodat mijn kinders mee kunnen doen met het sociale leven. Wie weet?

 10. priscilla 7 jaar geleden

  2013 is het jaar dat ik bewuster wil leven. Bewuster worden met geld, mijn lichaam, mijn innerlijke zelf en daar hoort voeding ook bij.
  een proef abonnement helpt bij alle 4 de punten, En zorgt dat ik de goede richting opga!

 11. sandra 7 jaar geleden

  Wie wil dat nou niet???? In mijn praktijk kom ik steeds meer cliënten tegen die erg in gezonde(re) voeding geintresseerd zijn en er veel vragen over hebben. Ik lees me dus suf op internet maar een heerlijk blad om doorheen te bladeren en te snuffelen en uit te lenen zou super zijn!

  Maar als iemand anders wint…..heel veel plezier ermee het is je gegeunt, Sandra.

 12. helen 7 jaar geleden

  regelmatig surf ik over het internet naar gezonde maar vooral dan lekkere recepten om anderen te laten zien dat je met gezond eten ook lekker kunt eten. dat is niet altijd even makkelijk. vooral het weglaten van producten die een allergie kunnen veroorzaken is een hele kunst. dus naast het surfen op internet zou dit tijdschrift zeer welkom zijn!!

 13. laila 7 jaar geleden

  voor mezelf als kadootje!

 14. marieke romkes 7 jaar geleden

  ik zou het graag voor mijn zusje willen winnen.
  zij heeft een klein meisje (nu 7 maanden)die mag beginnen met vast voedsel maar voor voor heel veel dingen allergisch is en het blijft een zoektocht naar wat ze wel kan verdragen. Meerdere ziekebhuisopnames zijn al achter de rug omdat haar darmpjes niet werken zoals zou moeten.Hulp door middel van dit tijdschrift zou voor haar heel welkom zijn!

 15. Vera 7 jaar geleden

  Het is zonder meer duidelijk dat een blad als ZonderMeer enorm welkom is!
  Steeds meer mensen kiezen bewust voor beter eten. Soms wordt de keuze, door aanwezigheid van een intolerantie of allergie, voor hen gemaakt.
  Zelf heb ik mijn draai gevonden in melkvrij en tarwevrij bakken. Ook maak ik steeds meer suikervrij en ook steeds meer veganistisch. Omdat het van mijn lichaam moet en omdat het zo ontzettend lekker is.
  Op dit moment ben ik bezig blogs te starten over mijn melkvrij en suikervrij bestaan. Er zijn zo enorm veel alternatieven en dat mag de hele wereld weten!
  ZonderMeer houdt net als ik van uitdagingen. ZonderMeer maakt dat mensen weer en meer kunnen genieten van voeding. En dat is voor iedereen zonder meer van levensbelang!

 16. Marloes 7 jaar geleden

  Waarom ik het zou moeten winnen? omdat het een leuk mooi goed inspirerend tijdschrift is waar hele mooie recepten in staan voor mensen die een voedselallergie/intolerantie hebben. zelf heb ik een suiker en zoetstof intolerantie en let ook bewust op mijn hele eetpatroon.
  maar hier boven staan al zo veel betere reacties…dat ik het anderen meer gun dan mezelf!

 17. Berna 7 jaar geleden

  We vragen ons altijd af hoe we een gezonde planeet achter kunnen laten voor onze kinderen. Ik vraag me af hoe ik gezonde kinderen achter kan laten op deze planeet. Vanuit dat vertrouwen wil ik mijn kinderen gezonde en bewuste keuzes laten maken zodat ze kunnen genieten van alles wat het leven ze te bieden heeft.

 18. Fredy 7 jaar geleden

  Waarom ik dit tijdschrift wil winnen? Ik vind het een geweldig magazine, waar ik veel tips en ideeen uithaal. In maart 2010 is bij mij coeliakie ontdekt. Helaas zit aan deze ziekte ook een flinke kostenpost. Een abonnement is daarom heel erg welkom.

 19. marloes 7 jaar geleden

  Ik zou graag dit tijdschrift winnen. Ik heb met sinterklaas een exemplaar gekregen en ben erg enthousiast over dit tijdschrift. Ik heb een tarwe intollerantie en mijn man een melk en suiker allergie. We hebben een tweeling die beide een melk allergie hebben en de een mag geen tarwe en de ander kan niet tegen suiker. Je snapt dat het voor mij een hele uitdaging is om eten op tafel te zetten. Iedere keer weer want het moet melkvrij, suikervrij en tarwe rvij zijn. Ik ben ook al met een studie begonnen om inzicht te krijgen in voeding. Dit tijdschrift zou mij enorm helpen om weer nieuwe ideeen op te doen voor lekker gezond en verantwoord eten. Daarom verdien ik wel zo’n mooi tijdschrift.

 20. Johanna 7 jaar geleden

  Net zag ik een advertentie van dit tijdschrift. Direct de laptop erbij en opzoek gegaan.
  Wauw wat een ontdekking. Waarom ben ik hier nog geen lid van? Waarom wist ik dit niet eerder?
  Gisteravond pannenkoeken staan bakken zodat de vierjarige jongen mee kan doen op school met het carnavalsfeest. Vanochtend uitslagen van de bloedonderzoeken waaruit weer blijkt dat hij echt nog wel allergisch is. Wat zou zo’n tijdschrift welkom zijn hier in huis. Ik ga ook direct een linkje naar dit mooie tijdschrift op m’n blog zetten. Want iedereen met een allergie zou zoiets moeten weten!

 21. T. Kuipers 7 jaar geleden

  Ik wist niet dat dit tijdschrift bestaat, wat een aangename verrassing! Zelf leef ik met een aantal voedselallergieen, mijn oudste dochter reageert ook nogal op bepaalde voedingswaar dus met haar zijn we nu ook dingen aan het uitzoeken. Omdat bakken mijn hobby is, de laatste jaren heb ik speciale allergie bakdagen en gewone bakdagen, het blad zou ik om die reden graag eens lezen!

 22. Jouke 7 jaar geleden

  Ja ik wil heel graag kans maken hierop. Ik ga het magazine dat delen met mijn zus, die zwanger is van haar eerste kindje en deze graag gezond wil opvoeden, maar hier wel nog wat tips en trics en recepten bij kan gebruiken. Zoals je weet vind ik zelf gezonde voeding, zeker ook bij kinderen erg interessant, dus maak graag kans hier op!

 23. Auteur
  sharon 7 jaar geleden

  De winnaar van het proefabonnement is Fredy! (als winnaar uit de bus dankzij Random.org) Gefeliciteerd, ik zal je eventjes een mailtje sturen!

 24. Fredy 7 jaar geleden

  Ontzettend bedankt. Ik ben er heel erg blij mee. 🙂

 25. José Janssen 6 jaar geleden

  Als 61 jarige glutenvrije oma, kom ik vaak voor reactie s te staan. Mijn kleindochters noemen mij Omi glutenvrij en groeien hier zo goed mee op wat hoop ik het glutenvrij moeten leven in de toekomst steeds makkelijker maakt.

  • Auteur
   sharon 6 jaar geleden

   hihi leuk!

 26. iris 5 jaar geleden

  Sinds de zwangerschap/geboorte van mijn dochter ben ik me meer en bewuster gaan intereseren en bezig gaan houden met voeding en wil graag voor de gezondheid van mijn dochter en dan ook ons gezinnetje beter gaan opletten dat we bewuster gaan eten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*