NIEUW: 100% suikervrij drinken – alles wat je wilt weten over je drinken

NIEUW: 100% suikervrij drinken – alles wat je wilt weten over je drinken
mei 16, 2014 sharon

suikervrijdrinkenSupertrots ben ik op mijn meest recente ‘project’. Samen met Carola van Bemmelen (van de Sugarchallenge) heb ik het boek 100% suikervrij drinken geschreven. Waarin ik alle recepten op me heb genomen en Carola zich helemaal heeft verdiept in de verschillende soorten drankjes die op de markt zijn en die wij regelmatig drinken.

Wat zit er eigenlijk in je drinken, en wat is het eigenlijk?

Fabrikanten proberen het natuurlijk zo mooi en gezond mogelijk te laten ogen, maar is het ook echt gezond? Wat voor stoffen zitten er eigenlijk in dat drinken en wat drink je eigenlijk überhaupt? Naar mijn idee heeft Carola deze vragen echt perfect beantwoord, eerlijk en duidelijk. En wat ik nu echt het prettigst vind, is een goede keuze kunnen maken op basis van eerlijke informatie.

Water… en dan?

En moet je dan alleen maar water drinken en je kinderen alleen maar water geven? Water is de beste basis, maar dat betekent natuurlijk niet dat je het daarbij moet laten. Je kunt best eens ‘iets lekkers’ maken. Daar komen mijn recepten natuurlijk goed van pas 🙂

Zoals?

Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte Bitter Lemon – Cola – Sinas – Cassis – IJsthee – Amandelsmoothie – Chocosmoothie – Pepermunt-chocoladefrappuccino – Heel veel gepimpte watertjes – Appelkaneelmelk – Bosbessenmelk – Kefir – Chocoladelatte – Romige Kaneellatte – Pompoenlatte – Kokos-amandelsmoothie – Tropische paksoismoothie – Boerenkoolsmoothie met kaneel – Cranberry-appelcider – Anijsmelk – Warme hazelnootmelk – Yoghurt-kokosdrink – Wortel avocadosap – Vlierbloesemthee – Gemberthee met citroen. En dan meer dan 100 recepten, geweldig toch!

Koop je eigen exemplaar nu! 😀

Het boek is leverbaar vanaf 7 juni. Maar als lezer van degezondemama heb je de gelegenheid om het als eerste te bestellen in de voorverkoop zodat je het boek na verschijning als eerste en gesigneerd door mij en Carola in de bus ontvangt. Bovendien verloten we onder iedereen die dit boek in de voorverkoop bestelt maar liefst 10x een gratis 100% suikervrij drinken boek.

Even spieken!

Natuurlijk wil je alvast spieken. Daarom kun je hier als één van de eersten gratis een inkijkje in het boek downloaden. Met uiteraard een aantal heerlijke drankenrecepten zodat je zelf kunt ervaren dat suikervrij en bloedsuikervriendelijk drinken wel degelijk heel lekker kan zijn 🙂

Bestel het boek hier!! 🙂

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*