De gratis suikervrije cursus gaat 1 mei weer van start!

Ja, nog even en er begint weer een nieuwe suikervrije cursus! Superleuk! Elke 1e van de maand beginnen we weer (dat was natuurlijk heel ongeloofwaardig op 1 april). Het is heel leuk om te kunnen doen, want veel mensen raken via deze weg bekend met meer natuurlijke (onbewerkte) voeding. Ik kan daar alleen maar heel enthousiast van worden! 🙂 Voor de duidelijkheid: het gaat om het weglaten van geraffineerde suikers (hoe doe je dat, wat houdt het in, hoe weet je waar wat in zit, etc).

1 mei begint ‘ie weer!

1 mei begint er dus weer een cursus. Je kunt je hier inschrijven (via de link, onderaan de pagina). Let erop dat je alle stappen goed doorloopt, zodat alles ook goed terecht komt.

Als je graag mee wilt doen, of iemand weet die dat leuk vindt, meld je aan! 🙂

Niks gehad? Even opletten!

Ik krijg trouwens weleens de vraag waarom mensen nooit iets gehoord hebben (een paar weken/maanden later). Je schrijft je in en als je het aanmeldingsproces goed doorloopt, dan kun je ook inloggen. Er kan natuurlijk iets misgaan, of de mail komt in je spam en je ziet dat niet, etc, etc. De allerbeste manier om dat op te lossen, is wanneer de cursus begint, even contact op te nemen via het mailadres dat bekend is omdat je een bevestigingsmail hebt gehad. Op deze manier kunnen we het direct oplossen, via andere kanalen, zoals Facebook, reacties hieronder of op heel oude berichten – niet. Helaas kunnen we ook niet aanvoelen of iemand problemen heeft of niet, dus contact opnemen is essentieel om alles verder recht te zetten 🙂 🙂

2014-04-25T14:40:32+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

Geef een reactie