Weg met de smoelenpoetsers

Weg met de smoelenpoetsers
september 4, 2013 sharon

washandje-bio-katoen-antracietDie billendoekjes worden ook vaak als smoelenpoetsers gebruikt. Ik moet ook eerlijk toegeven, het is wel makkelijk en meestal bij de hand. Hoewel wij dan ook nog de ‘gifvrije’ variant ervan gebruiken, van Natracare, is het ook niet perfect. Maar wel heel gemakkelijk, vooral onderweg. En het is echt, die doekjes zijn altijd dichtbij! Dichterbij dan een kraan en washandje bijvoorbeeld šŸ˜‰

Rode plekken?

Totdat mijn dochter opeens hele vreemde rode plekken kreeg wanneer ik haar mond met die doekjes schoonmaak. Ze veegt ook graag haar eigen mond af, dus ik kon precies zien wanneer ze weer een doekje te pakken had en daar haar gezicht mee schoonmaakte. Rood!

Washandjes bij de kraan

Natuurlijk verdween dit binnen 10 minuten, maar toch. Tijd voor actie. Ik heb een stapel bio katoenen washandjes in de keuken bij de kraan gelegd, waar we ook altijd haar handen wassen rondom het eten. Nu pak ik een washandje per dag en maak daar haar mond mee schoon. Goedkoop, geen rode vlekken en volledig onschuldig.

Tevreden!

Comments (4)

 1. Diana 7 jaar geleden

  Ja hier ook washandjes šŸ˜‰ Niet bij de hand, maar even een loopje naar de keuken. Zo gepiept šŸ™‚

 2. Josine 7 jaar geleden

  Ik heb een keer mijn eigen mond afgeveegd met een snoetendoekje, het smaakte de rest van de dag heel vies als ik langs mijn lippen likte! Terwijl het parfumvrije doekjes waren, want die geparfumeerde vond ik altijd al rotzooi. Nu een grote stapel washandjes in de keuken, en dat bevalt prima!

 3. Miranda 7 jaar geleden

  Ik ben sinds enkele maanden in het gelukkige bezit van Cheeky Wipes, love it!
  Er zitten ook reis tasjes bij en ik gebruik ze ook als snoetenpoetsers.
  Thuis heb ik een hele berg spuugdoekjes die ik als het nodig is nat maak en mee poets.
  Gaat prima, en zo bij de handdoeken was in!

 4. Memmie 7 jaar geleden

  Wij gebruiken ook washandjes. Maakt ook nog eens veel beterschoon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*