Verantwoorde ontbijt en lunchrecepten

ontbijt&lunch-shopVaak hoor ik dat ontbijt en lunch nog best lastig is om ‘gezond’ te nuttigen, vooral het variëren blijkt vaak lastig. En het elke dag weer vullen van die lunchtrommels ook. Ik heb een nieuw e-book geschreven waarin mijn favoriete, handige ontbijtjes en lunch in staan. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat er elke week weer nieuwe dingen in koelkast en vriezer liggen, zodat we daar van kunnen pakken op de ‘geen tijd’ momenten. Daarnaast maak ik graag nog van alles en nog wat tussendoor. Want eigenlijk is variëren best simpel, maar je moet gewoon even een handig lijstje hebben met verschillend recepten. En nu: voila!

Vrij van geraffineerde suiker, zuivel en tarwe


Deze ontbijt- en lunchrecepten helpen je, zijn lekker, snel, passen ook in lunchbox of diepvriezer (de meeste) en bieden je veel variatie. Mijn 25 favoriete recepten in e-book dus, vrij van geraffineerde suikers, zuivel en tarwe. Verreweg de meeste recepten zijn zelfs glutenvrij. De recepten zijn echter niet geschikt voor veganisten. Wel zijn ze allemaal goedgekeurd door mijn dochter 😉

Een keer een ander ontbijtje?

De recepten zijn leuk! Natuurlijk bananenbrood en overnight oats, maar ook pannenkoekenmuffins, zoete aardappel tortilla en de favoriet hier: de blauwe bessen citroenmuffins. Heerlijk zijn ze!!! Kijk hier voor meer info! 🙂

2013-08-21T16:49:38+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

4 Reacties

 1. Naomi augustus 22, 2013 om 11:04 am- Antwoorden

  Wat houd het in dat het een e boek is?
  Krijg je dan geen normaal boek….

  Groetjes!!!!

  • sharon augustus 22, 2013 om 5:23 pm- Antwoorden

   Nee een e-book is een pdf bestand die je op de computer kunt lezen, en geen normaal boek 😉

 2. geertje augustus 22, 2013 om 11:56 am- Antwoorden

  hallo ik ben een moeder van 2 hele lieve kinderen waarvan 1 de jongste adhd en autisme heeft.
  Ja dat laatste geloog ik helemaal maar dat andere ja met goede voeding en liefde plus structuur.Ja ik ben sinds 1,5 gescheiden en ja meneer is van geef maar pillen en hij is rustig.Ja hier los je het probleem niet mee op nee het wordt zelfs erger na dat die troep is uitgewerkt.Maar ja ik ga hier meer mee bezig dan komt het helemaal goed dankzei hulp en jou resepten.

 3. Naomi augustus 23, 2013 om 8:29 pm- Antwoorden

  Okay dank je! Ben ik weer iets wijzer haha

Geef een reactie