Snacktip: rozijnenballetjes (suikervrij, zuivelvrij, glutenvrij, vegan)

Snacktip: rozijnenballetjes (suikervrij, zuivelvrij, glutenvrij, vegan)
maart 12, 2013 sharon

rozijnenballetjesEen lekker snelle snacktip voor jong en oud. Makkelijk, lekker en veel beter dan snoep uit de winkel! Het recept is suikervrij, zuivelvrij, tarwevrij, glutenvrij en veganistisch. Binnenkort volgen er nog meer van deze recepten! Blijven volgen dus! 🙂

Dit heb je nodig (voor ongeveer 25 balletjes)

150 gram rozijnen, 150 gram walnoten, 1/2 tl vanille (van een vanillestokje), 2-3 tl water

Zo maak je het

Doe eerst de walnoten in de keukenmachine en hak ze fijn
Voeg de rozijnen toe en hak deze erbij
Voeg de rest toe en laat de keukenmachine nog even draaien
Draai balletjes van het rozijnenmengsel en zet ze eventjes in de koelkast om op te stijven

Comments (3)

  1. Susan 5 jaar geleden

    inderdaad erg lekker én makkelijk om te maken. Je kunt ze ook in een ovaalkneden (als een paaseitje), folie eromheen en verstoppen maar…. *gratis paastip 😉 Binnenkort meer tips in een blog…

  2. Renate 5 jaar geleden

    Oei, ziet er lekker uit!
    Ik heb wel zin om iets te snoepen, maar heb atm geen walnoten in huis… Zou het ook gaan met amandelen?

    • Auteur
      sharon 5 jaar geleden

      Ja dat kan zeker, lekker!!!! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*