Simpele, snelle smoothie

Smoothies zijn lekker snel en makkelijk te maken. Hoewel we eerst veel groene smoothies dronken, heb ik er sinds mijn zwangerschap een aversie tegen en mijn peuter hoeft het ook niet. Jammer natuurlijk, maar gewone smoothies vinden we wel heel lekker. Dus we gaan ons niet blindstaren op dat bladgroen en nemen soms een lekker tussendoortje.

Dit heb je nodig

200 ml kokosmelk
200 ml water
1 banaan
snufje kaneel
1 el bruine amandelpasta
ijsklontjes

Zo maak je het

Doe alle ingrediënten in een blender en blend tot het één romige massa is
Serveer lekker koud!

2014-02-28T21:24:06+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

2 Reacties

  1. sara februari 28, 2014 om 10:32 pm- Antwoorden

    Wat ook erg lekker, snel en simpel te maken is: diepvries fruit (alle supermarkten) even ontdooien, samen met karnemelk (ongeveer 250 ml), wat citroensap, paar druppels Stevia. En evt honing in blender of juicer en drinken maar. In leuk glas met rietje en dan heb je een klein feestje. Als tussendoor of toetje of als je kinderen zin hebben in iets lekkers.

  2. Thirza december 7, 2014 om 1:14 pm- Antwoorden

    Hoi! wat voor Kokosmelk gebruik je? Uit een blik die je ook voor het koken gebruikt, of gewoon zo’n pak die je ook in amandel en rijstmelk kunt krijgen?

    Groetjes,

    Thirza

Geef een reactie