Romige smoothie met avocado en mango

Romige smoothie met avocado en mango
maart 13, 2013 ilona

Photo j_silla

Photo j_silla

Vandaag was een mooie dag! Samen met Sharon en Diana hebben we Amber Albarda geïnterviewd. Wat we allemaal te weten zijn gekomen volgt hier uiteraard later nog. Het was in ieder geval hartstikke gezellig en we waren alle drie erg benieuwd naar hoe Amber in het echt zou zijn. En nu weten we het! Het is echt een ontzettend leuke en oprechte vrouw, met echt een prachtige  volle bos haar.

Een romige smoothie!

Toen ik na al dit leuks weer thuis kwam, had ik best wel trek. Eigenlijk heb ik altijd de hele dag wel trek sinds ik borstvoeding geef en eet ik de hele dag door. Ik wilde in ieder geval even snel iets hebben en zag een behoorlijk rijpe avocado en een nog rijpere mango op de fruitschaal liggen. Samen met 2 passievruchten en wat water in de blender gedaan en mmmmmmm hemels!! Heerlijk romig zeg! Ik had nog nooit een smoothie gemaakt met avocado erin, maar ik denk dat ik het vanaf nu gewoon overal doorheen ga gooien.

Zoonlief drinkt ook met een rietje!

Deze versie was wat dikker van structuur (beetje de dikte van appelmoes) en daardoor kon ik het makkelijk op een lepeltje aan mijn zoon geven. Je kan hem zo dik maken als je wilt door meer of minder water toe te voegen natuurlijk. Vorige week ontdekten we dat hij smoothies dus heerlijk vindt, toen gaf ik hem voor het eerst een slokje met een rietje. Voor mij meteen een reden om weer vaker van alles te mixen tot smoothie. Ik was vooral verbaasd dat hij meteen raad wist met het rietje.

Mijn hulpje in de keuken!

Het mengseltje vandaag was ook bij hem meteen een topper. Ik lepelde het in zijn mond, terwijl hij gewoon aan het spelen was. Ik ben er dus ook achter gekomen dat hij meer binnen krijgt als ik hem verdeeld over de dag gewoon steeds een hapje van iets geef, dan wanneer ik er echt eetmomenten van maak in de stoel.
Een paar dagen geleden zag hij mij banaan in de blender gooien. Toen heb ik hem opgepakt en hem voor gedaan waar de banaan in moest. Toen ik hem een stukje gaf gooide hij het er meteen in en had de grootste lol. Best handig, zo’n hulpje in de keuken!

Comments (4)

 1. Linda 7 jaar geleden

  Oeh leuk, jullie hebben Amber Albarda geïnterviewd, ben benieuwd naar de blog! Wat betreft je smoothie.. Banaan met avocado matcht ook heel goed en romig (eventueel met wat plantaardige melk of water voor een drinkbare smoothie, of zonder vloeistof met cacao voor een soort mousse) 😉

  • Auteur
   ilona 7 jaar geleden

   goed idee!! ga ik ook doen.

 2. Dieuwke 7 jaar geleden

  Mmm.. ga ik ook eens proberen! Bedankt voor je tip!

 3. Jodelieh Blue 7 jaar geleden

  oe… alleen al de titel doet watertanden. Helaas geen mango in huis… toch maar gaan kijken! Zeker uitproberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*