Het Koekenboek! Suikervrij, zuivelvrij, tarwevrij…

KoekjesLeuk nieuw boek in de e-shop van Voedzo: het Koekenboek! De recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, zuivel en tarwe. De meeste zijn ook glutenvrij, omdat ik me daar het beste bij voel. Uiteindelijk heb ik ze gemaakt en heeft dochterlief getest 😉 Ze vond ze allemaal erg lekker, behalve de macadamia nootjes als variatietip in de chocolate chip cookies (zoals die ook op de coverfoto). Nootjes spuugt ze namelijk gewoon uit 😉 De chocolade eromheen vond ze wel goed te eten.

Ook de ontbijtkoek vind ze heel lekker, zeker als deel van lunch of ontbijt. Daarnaast vind ze het erg leuk om zelf uitsteekkoekjes te maken (niet doorvertellen, maar ze bakt er echt nog helemaal niets van 😉 ). Nou ja, en nog veel meer dus. Kijk hier voor meer info!

2013-07-15T15:08:57+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

Geef een reactie