E-book Kerstrecepten (voor ’t goede doel!): wij gezonde Kerst, zij een gezond jaar!

E-book Kerstrecepten (voor ’t goede doel!): wij gezonde Kerst, zij een gezond jaar!
december 9, 2013 sharon

voedzo viert kerstSinterklaas heeft het land verlaten en iedereen bereidt zich voor op Kerst! Misschien kennen jullie mijn blog voedzo.nl. Daar heb ik met de andere Voedzo schrijfsters een superleuk kerstreceptenboek gemaakt met allemaal recepten voor – juist – de kerstdagen. Het is een erg leuk e-boek geworden met prachtige, leuke en afwisselende recepten. Denk aan volledige menu’s, maar ook ontbijt, snacks en lekker warm drinken voor de knusse namiddag of avond.

Het goede doel

Het andere leuke is dat de winst 100% naar het goede doel gaat. We gaan er een project mee sponsoren in Curaçao, van Boso Kosecha. Goede vrienden hebben daar een naschoolse opvang voor kinderen uit achterstandswijken van 4-12 jaar. Deze kinderen hebben te maken met ernstige armoede (soms is de maaltijd die ze bij de opvang krijgen hun eerste maaltijd van de dag) en veelal zware verwaarlozing, waardoor ze vooral op straat leven.

Een gezonde verse maaltijd voor de kinderen, inclusief groenten!

Ons project is specifiek de sponsoring van de maaltijden die ze krijgen. De voedselprijzen worden steeds hoger, maar ze willen de kinderen graag een gezonde verse maaltijd voorschuiven. Ze leren de kinderen ook over groenten, gezonde voeding en de kinderen krijgen kooklessen. Een gezonde maaltijd serveren wordt steeds lastiger vanwege de prijzen, dat is niet gemakkelijk voor een organisatie die 100% afhankelijk is van giften. Daarnaast is het klein en zeer betrouwbaar (ik ken ze goed en ik ben er zelf ook geweest een aantal jaar geleden), wat ik persoonlijk erg prettig vind bij goede doelen tegenwoordig 😉

Wij een gezonde, verantwoorde Kerst, zij een gezond jaar

Goed, de winst van het nieuwe Kerst e-boek gaat exact naar dit project en dat is echt superleuk! Dus wij een gezonde, verantwoorde Kerst, zij een gezond jaar 🙂 Leuk!!

Kies zelf je prijs

Om deze reden heeft het e-boek verschillende prijzen in de e-shop, zodat je zelf kunt kiezen voor welk bedrag je wilt doneren en zo kun je ook zelf bepalen hoe duur je het boek wilt maken 😉 Meer informatie kun je hier lezen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*