Bramenpudding toetje (suikervrij, zuivelvrij, tarwevrij, raw)

Bramenpudding toetje (suikervrij, zuivelvrij, tarwevrij, raw)
augustus 27, 2013 sharon

Een lekker bramenpudding toetje voor de liefhebber! Je moet wat met al die bramen die nu allemaal rijp zijn he! ๐Ÿ™‚ Wij slaan even een weekje over met plukken, we hebben zoveel bramen gehad, haha! Deze week zijn ze voor andere mensen of voor de vogels ๐Ÿ™‚ Dit toetje laat je niet te lang staan, want dan verkleurd deze. Het recept wordt alleen gezoet door de bramen, dus wel de echte zoete plukken hรจ! ๐Ÿ™‚

Dit heb je nodig


75 gram zonnebloempitten (minimal 4 uur geweekt)
75 gram pompoenpitten (minimal 4 uur geweekt)
300 gram bramen
rasp en sap van รฉรฉn sinaasappel
1 tl vanillepoeder

eventueel: wat extra bramen om je toetje mee te bestrooien!

Zo maak je het

Maal alles in een keukenmachine en laat het in de koelkast 2 uurtjes koud worden
Verdeel over kommetjes en serveer
Eet smakelijk!

Comments (3)

  1. Linda 5 jaar geleden

    Hihi, het gaat maar door met de bramen he ๐Ÿ˜€ Ik heb ook nog een bak in de koelkast, kan ik daar mooi nog dit toetje mee maken. Zelf had ik een soortgelijk toetje gemaakt met 35 gram cashewnoten, 15 gram hennepzaad, een flinke hand bramen, 1/2 tl vanille en een snufje Stevia ๐Ÿ™‚

  2. Sanne 5 jaar geleden

    Je kunt de bramen ook prima invriezen! ๐Ÿ™‚

  3. Renske 5 jaar geleden

    hmmzz,, vandaag ook wezen “wildplukken” bij de bramestruiken. Helaas nog veel niet rijp, en de “rijpe” waren achteraf nog wat aan de zure kant. Op een Later moment maar weer een expeditie bramen wildplukken organiseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*