Bramenpudding toetje (suikervrij, zuivelvrij, tarwevrij, raw)

Een lekker bramenpudding toetje voor de liefhebber! Je moet wat met al die bramen die nu allemaal rijp zijn he! ๐Ÿ™‚ Wij slaan even een weekje over met plukken, we hebben zoveel bramen gehad, haha! Deze week zijn ze voor andere mensen of voor de vogels ๐Ÿ™‚ Dit toetje laat je niet te lang staan, want dan verkleurd deze. Het recept wordt alleen gezoet door de bramen, dus wel de echte zoete plukken hรจ! ๐Ÿ™‚

Dit heb je nodig


75 gram zonnebloempitten (minimal 4 uur geweekt)
75 gram pompoenpitten (minimal 4 uur geweekt)
300 gram bramen
rasp en sap van รฉรฉn sinaasappel
1 tl vanillepoeder

eventueel: wat extra bramen om je toetje mee te bestrooien!

Zo maak je het

Maal alles in een keukenmachine en laat het in de koelkast 2 uurtjes koud worden
Verdeel over kommetjes en serveer
Eet smakelijk!

2013-08-23T20:04:11+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

3 Reacties

  1. Linda augustus 27, 2013 om 8:11 am- Antwoorden

    Hihi, het gaat maar door met de bramen he ๐Ÿ˜€ Ik heb ook nog een bak in de koelkast, kan ik daar mooi nog dit toetje mee maken. Zelf had ik een soortgelijk toetje gemaakt met 35 gram cashewnoten, 15 gram hennepzaad, een flinke hand bramen, 1/2 tl vanille en een snufje Stevia ๐Ÿ™‚

  2. Sanne augustus 27, 2013 om 8:15 am- Antwoorden

    Je kunt de bramen ook prima invriezen! ๐Ÿ™‚

  3. Renske augustus 27, 2013 om 1:51 pm- Antwoorden

    hmmzz,, vandaag ook wezen “wildplukken” bij de bramestruiken. Helaas nog veel niet rijp, en de “rijpe” waren achteraf nog wat aan de zure kant. Op een Later moment maar weer een expeditie bramen wildplukken organiseren.

Geef een reactie