Ananasmagnums met kokos

Onlangs is er een nieuw magazine uitgekomen rondom dragen en ouderschap: Houvast. Ik heb eraan mee mogen werken met wat heerlijke recepten, erg leuk natuurlijk 🙂 En ik ben nu alweer druk voor de volgende editie! (klik hier voor meer info over het magazine). Onderstaand recept staat er ook in! Mijn peuter vindt dit echt geweldig.

Ingrediënten (voor 8 ijsjes)

1 ananas
200 gram pure chocolade
50 gram kokosrasp
Ook nodig: houten ijsstokjes (te koop in kookwinkels)

Zo maak je het

Schil de ananas en snijd er 8 dikke repen van (gebruik het midden niet)
Steek de stokjes in de ananasrepen en leg ze minstens 2 uur in de vriezer
Smelt de chocolade in een pannetje
Dip de ananas in de chocolade en leg ze te drogen op bakpapier
Strooi er direct de kokosrasp overheen, voordat de chocolade weer hard wordt
Laat nog 15 min harder worden in de vriezer

2014-08-25T08:49:18+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

2 Reacties

  1. Viënna Adriaanse augustus 25, 2014 om 12:28 pm- Antwoorden

    Superleuk dat je meeschrijft in de Houvast!
    Was echt een verassing toen ik het magazine open sloeg. En op het juiste moment! Ik had net de ijsvormpjes besteld bij greenjump en was nog op zoek naar leuke receptjes.

    • sharon augustus 26, 2014 om 9:41 am- Antwoorden

      haha leuk!!!

Geef een reactie