Even voorstellen: Anouk schrijft mee

Even voorstellen: Anouk schrijft mee
april 3, 2015 Anouk

imageHallo lieve mama’s! Ik wil mij even voorstellen als kersverse blogger op De gezonde mama. Mijn naam is Anouk, ik ben 31 jaar en ik heb een dochter van 1 (december 2013). Ze is mijn grootste drijfveer om gezonder en bewuster te leven.

Het lijkt me leuk om jullie af en toe iets te vertellen over deze soms lastige zoektocht. Want eerlijk is eerlijk: vroeger leefde ik heel anders en nog steeds kan ik behoorlijk zondigen. Maar niemand is perfect en we doen wat we kunnen, toch?

Alleen

Dochterlief is een blij kindje en af en toe een echte meid (lees: ‘nee, dat wil/eet/doe ik niet!’). We hebben geen traditioneel gezin. Ik ben wel samen met de vader van mijn dochter, maar we wonen niet samen. We hebben allebei ons eigen huis en ons meisje woont bij mij. Dat maakt mij soort van alleenstaande moeder en toch ook weer niet. Dit bevalt ons allemaal prima.

Kringloop

In het dagelijks leven ben ik journalist bij een ‘ouderwetse’ papieren krant. Ik hou van knutselen en haken, doe aan yoga en ik experimenteer met een minimoestuin. Een bezoek aan de kringloopwinkel vind ik een uitje en mijn huis is daarom een allegaartje van oude spullen.

Budget

Mijn grootste interesses om over te schrijven zijn borstvoeding (lang voeden), dragen, duurzaamheid en bewust leven met een klein budget. Over dat laatste wil ik jullie veel tips geven, maar stiekem hoop ik natuurlijk ook op jullie hulp. Samen kunnen we elkaar helpen om met weinig geld tóch goed en gezond te doen. Doe je mee?

PS: Je kunt me ook volgen op Instagram: @mamanouk83

Comment (1)

  1. Marloes 5 jaar geleden

    Van harte welkom! Leuk om je berichtje te lezen.
    Ik ben ook anders tegen het leven aan gaan kijken toen mijn eerste kindje kwam en ook ik zondig nog af en toe.
    Al maak ik over het algemeen bewuste keuzes Die bij ons passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*