over deze site

Degezondemama is een platform voor en door (aanstaande) mama’s die bewust natuurlijk eten en leven voor een betere gezondheid voor baby, kind papa’s en mama’s. Gezond (natuurlijk) eten en leven is één ding, maar wanneer je zwanger wilt worden, zwanger bent, net bevallen of je kinderen gaan alweer naar de basisschool, komt er nog heel wat meer bij kijken. Veel moeders zijn ons al voorgegaan en delen hier hun ervaringen, tips, wijsheden en recepten!

Ook erg geschikt voor gezinsleden met allergieën of intoleranties, hier proberen we met regelmaat suikervrije, zuivelvrije, melkvrije, sojavrije, glutenvrije, tarwevrije, toevoegingsvrije (e-nummers) en vegetarische recepten te posten! Zodat gezond en natuurlijk eten nog steeds leuk en gezellig is!

De inhoud & recepten op degezondemama

De inhoud en de recepten op degezondemama mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van één alinea met een link naar het volledige recept en / of artikel.

Disclaimer

Bloggen over een gezonder en natuurlijk leven is leuk, en we doen het met alle plezier. Echter: aan de informatie op degezondemama.nl kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar beste weten. Degezondemama is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. Degezondemama raadt u altijd aan een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen als u of uw gezinslid gezondheidsklachten heeft. Stop nooit uw medicatie of met het advies van uw arts/specialist zonder het raadplegen van uw arts/specialist. Experimenteer niet zelf, maar vraag advies aan een (natuurgeneeskundig) arts of diëtist.