Handige heupknoop met een dreumes

heupknoopVandaag een nieuwe poging bramen plukken. Met betere voorbereiding. Alhoewel – na 5 km fietsen kwam ik erachter dat ik weer mijn slippers aan had. Ach ja, gelukkig ben ik slipper pro. Dit keer met draagdoek, vanwege de distels die echt overal stonden en de bramenstruiken met prikkels – niet echt een geschikte plek voor een loslopende dreumes.

Heupdragen, buikdragen en rugdragen met een dreumes

Normaal doe ik alleen rugknopen, want ze is inmiddels 11 kilo en bijna 2, dus een heupknoop is al snel zwaar en op de buik is niet per se zwaar, maar erg in-my-face. En mevrouw kan dan natuurlijk weinig zien, want ik ben ook in-haar-face 😉

Heupknoop Hip Cross Carry

Met deze heupknoop (Hip Cross Carry) kun je ongeveer een half uurtje bramen plukken. Daarna heb ik haar op mijn buik geknoopt, zodat ze nog steeds gezellig mee kon kijken en bramen kon eten. Ik koos voor een rode doek – in geval van bramenvlekken – en een vrij solide doek met linnen. Wel voorzichtig dat je niet achter prikkels blijft haken natuurlijk!

Deze heupknoop kun je zeker met een maat 3 knopen, misschien zelfs een 2 (ik had een 4 en die was zo lang dat ik ‘m nog een keer om me heen kon slaan en knopen).

Zie hier het filmpje voor de heupknoop!

2013-08-23T20:06:45+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

2 Reacties

  1. Irene augustus 29, 2013 om 8:56 am- Antwoorden

    Hey Sharon,

    Leuk stukje en goeie video! Het is nog niet zover maar ik wil alvast wat leuke draagdoeken gaan aanschaffen. Weet jij zo nog meer winkels/websites waar ze deze aanbieden naast uppymama. Ik hoor het graag! Liefs,Irene

Geef een reactie