Tula free-to-grow, mijn favoriete newborn drager

Tula free-to-grow, mijn favoriete newborn drager
juni 12, 2017 sharon

Gister schreef ik waarom ik zo graag draag. Of je het nu graag doet of niet, op sommige momenten kan het je enige optie zijn, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie een bergwandeling wilt maken. Dan is zo’n drager opeens heel fijn en ik deel graag over mijn nieuwe favoriete drager.

NO INSERT!!!

Toen ik hoogzwanger was, zag ik dat Tula met een nieuwe newborn drager kwam, waarbij je geen insert nodig hebt. Meteen dacht ik aan de eindeloze momenten waarbij mijn zoon in de achterbak van de auto lag, omdat we eerst de insert moesten ombinden, om hem vervolgens in de drager te kunnen doen (anders is de drager te groot). Ik vond dat zo irritant, helemaal als je geen achterbak van de auto had. Ik was er niet zo handig in, moet ik ‘m dan op de grond leggen? Rond de 5-6 maanden (en sommige kinderen nog later) groeiden mijn kinderen uit de insert en kon ik echt genieten van het gemak van de drager, omdat mijn kinderen toen lang genoeg waren.

Free-to-grow

Tula kwam met de free-to-grow tegelijk met de geboorte van mijn dochter, dus ik heb meteen mijn goeie, lieve vriendin van Von Va Voom gestalkt over deze nieuwe Tula. Zonder insert klinkte perfect, dus de week dat mijn dochter geboren werd, kreeg ik ook de free-to-grow binnen. Met 5 dagen deed ik Vanna voor het eerst in de drager en het was alles waar ik van droomde.

Mijn ervaring

Ik dacht dat ze er misschien gek in zou hangen, maar ze zat echt lekker solide, net als met een gewone draagdoek. Ik dacht dat er misschien teveel stof zou zijn vanwege het verkleinen, maar de stof is heerlijk soepel en het is helemaal geen grote bonk stof, maar gewoon netjes, mooi en goed geplooid. Ik dacht misschien dat het model er raar uit zou zien, maar dat zit eigenlijk meteen goed. Waar ik mijn zoon nog vooral in doeken droeg, ben ik nu toch wel Tula fan geworden. Het slaapkapje is zelfs ideaal tegen de zon hier (geen gedoe met hoedjes die afvallen en voor de ogen gaan), en er is een klein vakje voor mijn telefoon en sleutel als ik ga wandelen. Allemaal kleine dingetjes, die toch wel erg prettig zijn. Inmiddels is ze 7 weken en moet ik binnenkort de Tula ietsje groter maken. Ze groeit!!!

Voor de Tula kenners, deze Tula kan net zo lang mee als een gewone Tula qua maat. Hij heeft dus vooral de extra optie om te verkleinen voor de allerkleinsten.


Moeite om één koekje te eten in plaats van een hele rol? STOP het overeten!!! en leer normale porties te eten


Als doekenfanaat dacht ik niet dat ik ooit zo’n fan van dragers zou worden, maar dat klik-klik systeem is toch wel heeeeeeul erg snel 🙂

Koop ‘m hier

In Nederland kun je ‘m kopen bij mijn lieve vriendin Maaike van Von Va Voom. Ze zijn bijna uitverkocht zag ik (en bij dragers zoals deze betekent dat dat je niet weet of ze snel worden bijgevuld, weet ik uit ervaring 😀 ). Ik ben blij met die van mij, past perfect bij mij qua kleuren, al vind ik Wonder ook heel tof. Anyway, hier is de link.


Moeite om één koekje te eten in plaats van een hele rol? STOP het overeten!!! en leer normale porties te eten


Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*