Mijn favoriete planner wanneer ik weinig tijd heb

Ik ben fan van de Passion Planner uit Amerika, om zoveel redenen. Voornamelijk omdat het zo is opgezet dat het me helpt mijn werk en doelen en to do’s goed overzichtelijk over maanden/weken/dagen te verdelen. Het helpt me al 3 jaar om dit te doen en ik merk dat het mijn denken heeft veranderd. Nog gestructureerder dan voorheen.

Nu ik wat minder schrijf en doe, met baby enzo, merk ik dat zo’n grote Passion Planner zoals ik die normaal gebruik, niet echt noodzakelijk is. Mijn to do’s zijn weinig, ik heb maar weinig tijd om te vullen en sinds de geboorte van mijn dochter ligt de Passion Planner ongebruikt in de kast. Het item ‘3 blogs schrijven’ in een week vult nu eenmaal geen 2 a4’tjes.

Ik beschreef gister aan mijn man mijn perfecte planner voor mijn seizoen nu – met weinig tijd om te vullen voor to do’s. Overzichtelijk, makkelijk, simpel en fijn.

De dag erna zag ik een lieve nieuwe vriendin en zij gaf me een planner die zij had laten maken – precies volgens mijn perfecte-planner-omschrijving. En met mijn favoriete kleuren! Ik ben nu dus dolgelukkig en kan mijn paar krabbels weer prima kwijt zonder mijn archiefkast erbij te halen.

En ik geniet hier zo van, geluk zit ‘m soms in zulke simpele dingen, de mooie knipoogjes šŸ™‚

En de reden dat ik het deel – als meer mensen zoeken naar zo’n planner – 4,95 euro plus verzendkosten. En met code ‘zomerkorting’ nog 10% korting ook. Koopje dus.Ā Zie ‘m hier!

Te leuk om niet te delen!

2017-07-21T09:37:17+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

2 Reacties

  1. Kelly juli 21, 2017 om 5:07 pm- Antwoorden

    Alleen jammer dat ’t geen whiteboard is. Papier is minder goed voor ’t milieu šŸ˜‰ Die zijn er wel overigens..

    • sharon juli 21, 2017 om 8:16 pm- Antwoorden

      Ook een optie! Dat zou voor mij niet werken šŸ™‚ Of je leeft wel erg met de week, dan kan het misschien šŸ˜‰

Geef een reactie