Het gaat allemaal om connectie!!!

Het gaat allemaal om connectie!!!
juli 11, 2018 sharon
In mama

Lieve mensen. degezondemama.nl is terug. Ik werd vanochtend wakker en alles in mij besloot dat vandaag de dag is om dit bericht te typen. De vakantie staat voor de deur, ik heb heel veel leuke ideeën, het is tijd.

Natuurlijk stond het al langer op mijn wishlist, maar ik wist nog niet het wanneer en hoe.

Van alles wat ik heb gedaan, krijg ik de meeste vragen over degezondemama. Mensen missen het, en jullie lieve woorden hebben me bemoedigd om het weer zo op te pakken als het bij me past.

Voila.

We gaan het wel een beetje anders doen. Sommige delen blijven, en ik ga toevoegen.

De focus wordt: connectie.

Ik wil niet meer schrijven over het meest perfecte gifvrije billendoekje. Daar is niets mis mee, maar mijn passie, mijn enthousiasme ligt in waar het écht om draait. Buiten alles wat we doen als ouders, komt het uiteindelijk op één ding echt aan, en dat is connectie. Er zijn ontzettend veel wegen naar Rome, ook hier.

En daar wil ik over schrijven.

Over quality time in een druk leven. Over de rol als moeder. Hoe ik omga met chaos. Imperfecties. Ik wil echte verhalen schrijven, over overwinningen, maar ook die keer dat ik 1 tegenvaller de rest van de dag had uitgemelkt (en hoe onnuttig dat dan is, maar ik het toch gedaan heb). Over gesprekken, praten met je kinderen, liefde geven, etc.

Eropuit met je gezin (en hoe je dat doet als je het gevoel hebt dat de gedachte alleen al voldoende is om alle energie uit je lijf te laten ebben). Herinneringen maken. Koken met je kinderen. En hoe leer je ze koken (mijn dochter Keela en ik hebben hier wat hele toffe ideeën voor).

Een plek waar elke ouder welkom is, waar ruimte is voor jezelf zijn, en waar niets moet. Ik beschrijf mijn weg, en ik moedig je aan om jouw eigen weg te vinden. We willen allemaal succesvol zijn in ouderschap en onze kinderen de beste start meegeven. We zijn ook allemaal niet perfect, en hoe gaan we daar dan mee om?

Dus.

Genoeg inspiratie, geheel in nieuwe stijl.

Tot gauw 🙂

 

 

Comments (2)

 1. Hilde 2 jaar geleden

  Ik kijk er naar uit!
  Inspiratie voor die weg is altijd welkom!!
  Nu al dankjewel 😃

  • Auteur
   sharon 2 jaar geleden

   leuk!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*