Ontmoet Simone! Onze nieuwe blogger op degezondemama!

Ontmoet Simone! Onze nieuwe blogger op degezondemama!
maart 20, 2013 simone

Simone Hallo allemaal, laat ik me even voorstellen: Mijn naam is Simone, 31 jaar. Op mijn 18de heb ik mijn vriend leren kennen en 4 jaar geleden zijn we getrouwd. Samen hebben we 2 kinderen, een zoon van 3,5 en een dochtertje van net 1. Sinds kort ben ik helemaal thuis bij de kinderen, erg fijn want ze veranderen zo snel al is het af en toe ook vermoeiend 😉 Helemaal stil zitten kan ik niet, vandaar dat ik ben begonnen met een opleiding voedingsleer. Alles wat met eten te maken heeft vind ik erg interessant (vooral het opeten haha)

Tarwevrij, suikervrij en melkvrij!

Na de geboorte van mijn zoon ben ik zo veel mogelijk tarwevrij gaan eten, omdat ik last heb van een prikkelbare darm. En na de geboorte van mijn dochter kreeg ik last van uitslag en jeuk. Waardoor ik nu op aanraden van een allergoloog en natuurtherapeut suikervrij en melkvrij eet.

Een goede basis…

Mijn dochtertje heeft een koemelkallergie dus die eet eigenlijk automatisch mee met mij. Mijn zoontje komt helaas wel in aanraking met suiker, daarom probeer ik thuis een goede basis voor hem te leggen. Hij vindt kiwi’s en mango’s nog steeds een verwennerij.

Ik sta nog aan het begin 🙂

Sta nog aan het begin van een grote zoektocht en ben daarom blij dat ik degezondemama heb ontdekt, zodat ik veel tips en recepten heb om uit te proberen. Graag neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar een gezondere leefwijze.

Comments (3)

 1. Susan 7 jaar geleden

  Hoi Simone,

  leuk dat je komt bloggen. Ik kijk uit naar de verhalen rondom je zoektocht!

 2. Memmie 7 jaar geleden

  Ik heb ook pds, ben benieuwd naar je verhalen!

  • Auteur
   simone 7 jaar geleden

   Ben je zelf ook al bezig met aanpassingen in je eetpatroon? Zal binnenkort eens schrijven over mijn eigen conclusie’s over pds.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*