Nieuw magazine voor groene mama’s: Mama Green!

Superleuk vind ik dit initiatief voor een nieuw online magazine voor groene mama’s. Uiteraard is dit nieuws dat jullie niet kunnen missen, nee toch? Vanavond om 20.00 uur verschijnt het eerste exemplaar op mamagreen.nu. Mama Green wordt mogelijk gemaakt door Een Veilig Nest. Een Veilig Nest is een bewustwordingscampagne om (aankomende) jonge ouders voor te lichten en van advies te voorzien hoe een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor hun kind te creëren.

Nieuwe glossy voor Mama Green

Wat kun je lezen in Mama Green Magazine? Het magazine zit vol met info voor de groene mama over shoppen, opvoeden en lekker eten. De initiatiefnemers willen het de mama’s makkelijk maken met praktische tips, een kijkje in de kast
van andere mama’s en klustips voor de kinderkamer.

Voeding in Mama Green Magazine

Ik heb van Paula van Ecomama vernomen dat er ook een mooie pagina over voeding in komt, wat ik natuurlijk helemaal geweldig vind. Gezonde voeding voor de groene mama’s en kinderen dus.

Vanavond om 20.00 uur!

Goed, hoe dan ook, ik zit vanavond om 20.00 uur klaar om het magazine te lezen. Ik weet nu al dat ik ervan zal houden. Echt superleuk dat er een magazine komt voor de meer natuurlijke levers (en eters).

Lees vanavond mee op Mama Green!

2012-11-21T12:41:18+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

3 Reacties

 1. Marjon Kroon-Antonisse november 22, 2012 om 10:30 am- Antwoorden

  Heel fijn dat er zo’n mooi initiatief (mama green) bij is gekomen! Ik wijs mijn cliënten graag op nuttige sites, waar ze goede informatie kunnen vinden over gezonde voeding en leefstijl. In de informatie die ik geef tijdens lezingen en cursussen over kinderwens, zwangerschap en bevalling en baby’s eerste jaar noem ik zeker ook http://www.degezondemama.nl!
  vriendelijke groet,

  Marjon

 2. Nicole november 22, 2012 om 11:05 am- Antwoorden

  Ben ook super benieuwd naar het magazine!

 3. Diana november 29, 2012 om 11:58 am- Antwoorden

  Jaaaa leuke magazine! 🙂 Heb het met plezier gelezen!

Geef een reactie