Mama’s geheim: kokosolie voor intiem gebruik

Mama’s geheim: kokosolie voor intiem gebruik
maart 6, 2014 pippi

kokosolie2

Kokosolie is een fijn product om in te bakken, of om als lichaamsolie te gebruiken. Maar ook op het nachtkastje kun je het goed gebruiken: als glijmiddel bij het vrijen!

Op sommige dagen (vaak vlak voordat je ongesteld wordt) kan het vrijen wat stroef zijn. Als je jezelf ‘downtown’ insmeert met kokosolie, heb je nergens last van! En die tropische kokosgeur brengt je meteen in hogere sferen 😉

Je kunt de kokosolie eerst vloeibaar maken met je handen, of je kunt een stukje (vaste) kokosolie bij jezelf inbrengen. Door je lichaamswarmte wordt de olie vanzelf vloeibaar en zit het direct op de goede plek. Of smeer elkaar van top tot teen in met kokosolie voor de ultieme ‘coconut-oil-sexy-time’ ervaring!

Let op:
– Gebruik geen kokosolie als glijmiddel als je condooms gebruikt! De olie kan het rubber aantasten en dan kan de condoom scheuren.
– Ik weet niet wat het effect van kokosolie is op de spermacellen. Mocht je zwanger willen worden, dan kun je de kokosolie voor de zekerheid beter niet gebruiken rondom je eisprong.
– Wellicht overbodig: gebruik geen kokosolie als jij of je partner allergisch zijn voor kokos.

Comment (1)

  1. Mariska 6 jaar geleden

    Ik weet niet precies wat de pH waarde is van kokosolie, maar ik denk niet dat die gelijk is aan de pH van je vagina. Kokosolie inbrengen zou hierdoor de balans in de vagina kunnen verstoren. Ik zou hier dus wel mee oppassen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*