Het is weer kledingbeurzen tijd!

Het is weer kledingbeurzen tijd!
september 23, 2013 sharon

kleding tweedehandsHopelijk nog net op tijd voor alle beurzen alweer over zijn – maar het is zo! Het is weer kledingbeurzentijd! Meestal in het voorjaar en najaar (rondom de kinderbijslag!!) zijn er weer allerlei kledingbeurzen voor kinderkleding en allerlei andere dingetjes (speelgoed, baby uitzet, e.d.) waar je tweedehands, voor mooie prijzen, hele leuke kleding kunt scoren.

De plaatselijke krantjes!

De beurzen worden voornamelijk aangekondigd in plaatselijke krantjes – dat is mijn ervaring in elk geval. Mocht je nu, net als wij, zo’n ‘nee nee’ sticker op de deur hebben, dan komen die niet bij je binnen. Tip om even bij vrienden of buren te spieken, of wellicht in de plaatselijke supermarkt waar ze soms ook liggen.

Voordelen van tweedehands

Ik houd van tweedehands kleding. Het is goedkoop. Het is duurzaam en supereco. Daarnaast bevat nieuwe kleding vaak veel gifstoffen e.d. en tweedehandskleding heeft daar veel minder last van. Ditzelfde geldt voor tweedehands speelgoed. Fijn dus! En als laatste: het is erg gezellig om er naartoe te gaan 🙂

Comments (3)

  1. Afieke 7 jaar geleden

    Inderdaad heel Leuk! Ik hou ook van tweedehands kleding. Ik wil op – snel gokje uit mijn hoofd – zondag 10 november naar de kledingmarkt in Arnhem gaan, schijnt giga te zijn en heel leuk & goedkoop, in de Rijnhal. Misschien ook een tip voor jou?

  2. Alieke 7 jaar geleden

    Ik ben vorige week voor het eerst bij een kledingbeurs geweest en ik vond het geweldig. A.s. woensdag ga ik weer met een vriendin nog meer kleertjes voor mijn kleine kerel kopen. Ik ben er nu al super fan van!

  3. Nadia 7 jaar geleden

    http://www.kinderkledingbeurs.nl/. Staat niet alles in, maar wel veel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*