Handig voor onderweg: Keep leaf zakjes!

Handig voor onderweg: Keep leaf zakjes!
september 26, 2013 Nanne

Keep LeafAls ik op pad ga met mijn dochter, zorg ik dat ik altijd iets te eten bij mij heb voor ons allebei. Een banaan, een appel in stukjes, crackers of rijstwafels. Die laatste verpakte ik altijd in aluminiumfolie. Maar ik vond het eigenlijk zonde van het weggooien en ging op zoek naar een alternatief. Via www.greenjump.nl stuitte ik bpa-vrije verpakkingen. Toen ik de zakjes van Keep Leaf zag, begonnen mijn ogen te glimmen. Wat een mooie kleurtjes, en wat handig die herbruikbare zakjes!

Boterhamzakjes

foto-23Inmiddels gebruik ik mijn Keep Leaf boterhamzakjes iedere dag. Ik neem ze mee naar mijn werk gevuld met crackers (of koekjes!). Het beleg (hummous of een notenpasta) neem ik dan in een apart bakje mee.

Wrap

Ik heb ook een ‘wrap’ gekocht. Wat ik daar zo handig aan vind, is dat je hem uitgevouwen direct als placemat kunt gebruiken. Ik kan me voorstellen dat de wrap ideaal is als je veel boterhammen wilt meenemen. Ik gebruik hem alleen voor mijn avocado-lunch: avocado, citroen, mesje, lepeltje en servet erin. Dan vouw ik hem dicht (aan twee kanten zit klittenband) en rol hem weer open bij de lunch.
foto-24
De boterhamzakjes en wraps kun je koud wassen in de wasmachine, of in het bovenste rek van de vaatwasser meewassen met de vaat.

Kortom: ik vind Keep Leaf ideaal voor het bewaren en meenemen van eten!

Noot: dit is geen betaald artikel en is dus écht een oprechte en enthousiaste tip! 🙂

Comment (1)

  1. naomi 7 jaar geleden

    JAAAAAA, deze zakjes gebruik ik ook en ze zijn erg fijn.
    Idd onderweg voor een rijstewafel of koekje.
    En op school gebruikt mijn zoon ze voor fruit en brood.
    En ’s avonds stop ik ons brood erin voor de volgende morgen, zo hebben we altijd vers en ontdooid brood.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*