Ga je ook naar de Ouders Natuurlijk beurs?

ouders natuurlijkJa, je leest het goed, er bestaat een Ouders Natuurlijk beurs! Ik kwam ‘m tegen. Speciaal voor ouders en gezinnen die natuurlijk en bewust leven. Er zullen allerlei kraampjes zijn, maar ook lezingen en workshop, en dat allemaal rondom de thema’s biologisch, duurzaam en natuurlijk ouderschap. Erg leuk!

Wat algemene info

De beurs is op zaterdag 25 mei in Doorwerth (bij Arnhem). Zie hier een overzicht van de lezingen, die zien er ontzettend leuk uit! De entree is 8 euro (vanaf 16 jaar), parkeren is gratis. Kom je na 15.00 uur? Dan is het nog maar 5 euro 
Kijk hier voor meer informatie over de beurs.

Onze bezoekers zijn een elk jaar groter wordende groep mensen komend uit de Benelux. Wat hen bindt is dat zij op alle vlakken of gedeeltes ervan bewust in het leven (willen) staan, interesse hebben in natuurlijke alternatieven en zin hebben in een ongedwongen, ontspannen dagje uit!

Klinkt goed toch!

2013-05-06T19:21:04+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

Geef een reactie