degezondemama gaat verhuizen!

degezondemama gaat verhuizen!
juli 21, 2015 sharon

Lieve lezers! Jullie hadden het vast al gemerkt, het is rustig hier. Er zijn allerlei goede redenen voor, misschien hadden jullie het al gelezen op Voedzo, misschien ook niet.

Er zit maar 24 uur in een dag

Ik (Sharon) ben zelf erg druk geweest. Mijn eerste echte eigen boek komt in oktober uit, en ik moet ‘m schrijven. Er komt een leuk nieuw Sugarchallenge boek aan, waar ik de recepten voor heb gemaakt. Dat moest ook gebeuren. Wij verhuizen als gezin over 3 weken naar Amerika, dat moet ook even gebeuren (lees er hier meer over).

degezondemama gaat naar Voedzo!

Voedzo (mijn andere site) wordt vernieuwd en dit leek me een perfect moment voor iets wat ik al lang wilde, namelijk degezondemama bij Voedzo integreren. Degezondemama krijgt een eigen gedeelte waar alle vertrouwde bloggers gewoon blijven bloggen. Alle oude berichten staan al op Voedzo – het is alleen even wachten op de nieuwe site. En uiteraard wordt het mooi!

Hoe mis je het niet?

Ik blijf degezondemama berichten gewoon delen via degezondemama Facebook pagina, dus als je daar zit, mis je het niet. Daarnaast zal ik wekelijks een overzicht sturen via de nieuwsbrief van Voedzo (inschrijven rechts bovenin). En alle Voedzo algemene berichten volgen op de algemene Voedzo facebook pagina.

To be continued!

Er wordt aan gewerkt, maar met vakanties, zon en verhuizingen duurt het allemaal iets langer. Maar we zijn er nog en de wachtrij met toffe blogberichten groeit inmiddels enorm, dus zodra alles goed staat en werkt komt er een soort wervelstorm. Dan maken we alles weer goed 😉

Lees ondertussen alvast gezellig mee op Voedzo.nl met onze zomerse berichten 😀

Tot gauw!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*