Crowdfunding Kiind voor inspirerend boek!

kiind boekMisschien kennen sommigen het online magazine Kiind wel. Leuke en interessante artikelen over natuurlijk ouderschap, waarbij ze een ander geluid laten horen dan we gewend zijn. Ik moet eerlijk zijn, ik lees het niet heel vaak, ik vergeet. Maar ik weet wel dat de onderwerpen altijd interessant zijn en zelf noemen ze het ‘groen, eerlijk en inspirerend’ wat naar mijn idee Kiind goed beschrijft.

Crowdfunding voor mooi boek

Via Twitter zag ik dat ze een crowdfunding project hebben voor een boektijdschrift van papier. Ik vind het principe heel leuk, dat ze lekker groot denken en zo een groter publiek willen bereiken met hun waardevolle informatie. Geweldig toch! Natuurlijk is er geld nodig om dit te kunnen doen, dus hebben ze crowdfunding opgezet. Ik heb er aan meegedaan, omdat ik het ‘zaaien en oogsten’ principe heerlijk vind, en crowdfunding maakt dat zeker mogelijk.

Dus, als je dat ook vindt én er aan mee wilt doen, klik hier om te zien wat er allemaal mogelijk is 🙂 Leuk! En voel je vrij om hun pagina te delen, ook leuk 😉

2014-02-14T22:56:06+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

2 Reacties

 1. Diana februari 10, 2014 om 11:13 pm- Antwoorden

  Hoi Sharon,

  Lees ik dit artikel.. noem je een website waar ik nog nooit van gehoord had.. neem ik daar een kijkje..
  Lees ik ‘zomaar’ een artikel… lees ik over een bepaald soort onderwijs wat mij en mijn man enorm
  aanspreken.. Laten we daar nou net al een tijdje over aan het denken zijn:-) Leuk! het opent nieuwe
  wegen, mogelijkheden en verbreed onze horizon! Bedankt voor het delen van deze blog:-)

  Groetjes! Diana

  • sharon februari 12, 2014 om 10:10 am- Antwoorden

   Dat is nog eens leuk en bijzonder, geweldig!!! xxx

Geef een reactie