Verantwoorde kleding voor de kleintjes

DSC04246Na mijn post over de stoffen die in kleding zitten en het verschil tussen bio katoen en gewoon katoen, begrijp je misschien beter waarom ik liever veilige kleding voor mijn dochter koop. Dat het soms onmogelijk is of onhaalbaar, ok. Het ligt ook volledig aan je tijd en budget. Zo heb je tijd nodig om tweedehandskleding te scoren en budget voor bio kleding.

Tweedehands voor oudere kindjes

Voorheen, toen mijn dochter nog baby was, kon ik veel tweedehandskleding voor haar vinden die ik ook leuk vond. Nu ze 2 is, is dat anders. In deze maten gaat kleding veel langer mee, het slijt veel meer en de mooie kleding is veel moeilijker te vinden. Daarnaast heb ik een vrij specifieke smaak en ik kan er nu eenmaal heel erg van genieten als mijn dochter in mooie kleding (naar mijn idee dus ­čśë ) rondloopt.

Check de bio merken

Ik heb helaas geen tijd om marktplaats af te speuren voor 1 item per keer en ik wilde gewoon eens wat leuke dingen voor haar kopen, dus tegenwoordig houd ik de sale van de bio merken toch een beetje in de gaten. Het is wat duurder, maar er zitten prachtige dingen tussen. Na wat testen en uitproberen weet ik dat de kleding erg mooi blijft, fantastische pasvorm heeft en er erg leuk uitziet!

Webshop tips!

Dus vandaag even mijn favoriete bio & eco webshops:
Kleine Sam
Pimp your kids
Musjes

ps. wederom geen gesponsord bericht, gewoon ervaring & enthousiasme.

2014-03-12T19:19:37+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

Geef een reactie