Opvoeders en huttenbouwers: een aanrader!

Opvoeders en huttenbouwers: een aanrader!
april 21, 2014 sharon

opvoeders en huttenbouwersEen tijdje geleden schreef ik over het crowdfunding project van Kiind.nl. Inmiddels was het doel behaald en omdat ik had meegedaan viel gister het boektijdschrift ‘Opvoeders en huttenbouwers‘ in mijn brievenbus. Ideaal, want de zon scheen en de peuter was lekker in de zandbak aan het spelen. Oh, en de zwangere mama kon wel een rustmoment gebruiken, dus ik ben lekker gaan lezen.

Een boektijdschrift?

Wat een heerlijk boek! Ik was natuurlijk alweer vergeten dat het een boektijdschrift was, dus in het begin vroeg ik me af waarom de onderwerpen niet echt in vloeiende lijn behandeld werden. Toen herinnerde ik me dat het een boektijdschrift was, met het beste van Kiind.nl in een boek, waardoor ik het juist extra ben gaan waarderen.

Heerlijk lezen!

Het leest namelijk heerlijk weg. Korte stukken over (onvoorwaardelijke) opvoeding, natuurlijk ouderschap, wat leuke knutselprojectjes, wat recepten, allemaal leuke dingen. Het handige is dat je dus even kunt lezen en als je dan gestoord wordt, door bijvoorbeeld een peuter, dan kun je daarna de draad weer oppakken zonder volledig uit het verhaal te zijn. Ik heb het boek nog niet uit, maar ik ben ergens halverwege en vond het heerlijk om over de onderwerpen te lezen die mij aanspreken. Ik merkte dat ik gedurende de dag nog vaak terugdacht aan dingen die ik had gelezen, het is echt stof tot nadenken (op een positieve manier 😉 )

Aanrader!

Ik ben er dus ontzettend blij mee. Het ziet er ook prachtig uit. Ik vind het trouwens ook een heel erg leuk cadeau voor andere (toekomstige) mama’s! De komende dagen heb ik dit leuke boek in elk geval om tussendoor te lezen!

Meer info? Zie hier: Opvoeders en huttenbouwers

*zoals altijd: geen gesponsord bericht, gewoon eigen ervaring & enthousiasme

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*