Meer barefoot schoentjes: Happy Little Soles

Meer barefoot schoentjes: Happy Little Soles
oktober 7, 2013 sharon

Laatst schreef ik dat onze plaatselijke kinderschoenenwinkel de schoentjes van Naturino ging verkopen. Helaas is dat wegens problemen niet doorgegaan, en had ik dus voor niets gewacht. Online kon ik niet echt leuke schoentjes vinden, en eigenlijk vond ik de Bobux ook niet helemaal naar wens. Als ik de leukste schoenen zocht, kwam ik uit bij de schoenen die ze al heeft gehad, maar dan een maat groter. Dat vind ik niet leuk, dus ik ging op zoek naar iets anders. Hoewel ik liever schoenen in de winkel koop, zodat we even kunnen passen, toch maar online verder gezocht.

Waarom blote voeten schoentjes?

Ik koop ‘blote voeten schoentjes’ voor mijn dochter, omdat deze schoenen eigenlijk zo flexibel mogelijk zijn en de voeten zoveel mogelijk ruimte geven om te ontwikkelen. Vroeger dacht ik dat schoenen vooral stevig moesten zijn, maar nu denk ik dat het beter is als voetjes zo natuurlijk mogelijk kunnen ontwikkelen. Eerlijk is eerlijk, ons leven hangt er niet vanaf, maar toch maak ik graag de beste keuzes waar ik kan. Voor mezelf koop ik dit soort schoenen bijvoorbeeld niet, want mijn voeten zijn al verpest šŸ˜‰ Oh en voor volwassenen vind ik het niet echt mooi.

Verzendkosten en op de gok

In mijn zoektocht van vorig jaar kwam ik een hele leuke Engelse website tegen, maar ik wilde niet helemaal uit Engeland bestellen. Verzendkosten, wat als het niet goed is, dat soort redenen. Nu was ik toch weer nieuwsgierig, want ik weet dat ze daar heel veel merken hadden. Misschien ook leuke en mooie?

Mooie schoentjes!

Gelukkig had ik de website vrij snel teruggevonden: Happy Little Soles. Meteen werd ik blij, leuke schoentjes! Mooie exemplaren! Jeej! Schoenen die ik echt heel mooi vind! De prijzen vind ik heel normaal, de verzendkosten zijn wel pittig (14 pond). En ja, je weet niet of de maat echt goed is, zo zonder te passen. Ik heb hun richtlijnen daarom heel goed gevolgd en besteld!

Geslaagd!

Twee werkdagen later was het pakketje binnen, lekker snel dus, en de schoentjes zaten GE-WEL-DIG!! Helemaal mijn smaak, helemaal flexibel, helemaal passend. Wij zijn er dus erg blij mee en volgende keer bestel ik de schoenen weer daar šŸ™‚

Comments (2)

 1. Sophie 5 jaar geleden

  Hoi Sharon,
  Ik volg al een tijdje je verhalen over schoenen, al heb ik zelf nog geen verstandige koop gedaan. Nu moet het er toch echt van komen maar ik vind het erg lastig hoor! Je uiteindelijke conclusie is dus toch die engelse site? En nog een bepaald merk?

  • Auteur
   sharon 5 jaar geleden

   Hai! Dat is inderdaad mijn conclusie šŸ™‚ Qua merk kijk ik gewoon wat ik mooi vind verder šŸ™‚ bobux hebben ze ook, die kun je ook in NL bestellen šŸ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*