Handige en lekkere snack: kokoschips!

Handige en lekkere snack: kokoschips!
juli 18, 2013 sharon

kokos chipsAfgelopen weekend gingen wij als uitstapje even naar de biomarkt in Amsterdam (Noordermarkt). Gigantisch, druk en duur 😉 Toch altijd leuk om over de markt te slenteren en zien wat ze allemaal hebben. We nemen standaard olijven mee van de olijvenboer, zowel manlief als dreumes vinden die echt hemel op aarde. Daar had ik al eens over geschreven, olijven als snacktip.

Biowinkeltje in de Westerstraat

Daarna loop ik ook altijd even langs het leuke biowinkeltje in de Westerstraat ‘Delicious Food’ (nummer 24). Hier vond ik kokos chips. Ingrediënten: kokos. Het ziet eruit als geroosterde geschaafde kokos. Thuis gekomen meteen even geproefd en getest en mevrouw de dreumes vond het heerlijk! Ze neemt haar bakje kokoschips overal mee naartoe en voert ook graag haar papa en mama.

Kokos!

Het heeft een lekkere kokossmaak, zelfs papa vond het lekker. Het smaakt niet zoet, er zit ook geen enkele suiker in, maar heeft wel een echt lekkere smaak, waardoor deze niet-zoete-kauwen het heerlijk vinden!

Misschien ook in onze biowinkel: De Nieuwe Band

Jammer genoeg komen we niet vaak in Amsterdam, dus nu op zoek in de biowinkel. Google vertelde mij dat ‘De Nieuwe Band‘ ook iets dergelijks heeft, wie weet is dat hier in de natuurwinkel te koop. En anders kun je het altijd vragen, meestal kunnen ze het wel bestellen.

Prijs?

Mijn zak was 3 euro voor iets van 350-400 gram. Ik zag dat die van De Nieuwe Band 1,50 zijn voor 200 gram, dus dit komt aardig in de buurt.

Lekker voor de afwisseling!!!

Comments (3)

 1. Sanne 7 jaar geleden

  Je kunt het ook heel erg makkelijk zelf maken! Koop een kokosnoot haal de kokos eruit en schaafwonden deze. Leg op een bakplaat en laat drogen in deoven en voila daar is je kokoschips een stuk goedkoper en net zo lekker en makkelijk 🙂

  • Auteur
   sharon 7 jaar geleden

   ja ik wil dat idd een keer proberen, al twijfel ik of het echt veel goedkoper is omdat de kokosnoten ook niet echt goedkoop zijn 🙂 maar leuk om te proberen!

   • sanne 7 jaar geleden

    maar je hebt wel veel meer kokos 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*