Mijn top 8 boekentips

Mijn top 8 boekentips
december 18, 2014 sharon

cover-goed-zoet-3d-lowresAls je nog tips zoekt voor onder de kerstboom, here we go! Ik houd van lezen over alles wat met voeding, opvoeding en natuurlijk ouderschap te maken heeft. Hierbij deel ik graag mijn top 10 van dit moment πŸ™‚ Dit verandert natuurlijk regelmatig, maar hierbij de momentopname! En natuurlijk zie je hiernaast de afbeelding van het boek van degezondemama blogster Nanne, die dit jaar een eigen receptenboek kreeg. En die ziet er toch fantastisch uit! Met leuke, verantwoorde recepten! πŸ™‚

  1. The Nourishing traditions Book of Baby and Child Care van Sally Fallon. Een heel boek over voeding rondom vruchtbaarheid, zwangerschap, van baby naar kind, gebaseerd op de principes van Weston Price. Erg leerzaam, vernieuwend en interessant.
  2. How2talk2kids van Adele Faber. Boek over omgang met kinderen, gebaseeerd op attachment parenting, maar heerlijk nuchter en praktisch. Heerlijk boek!
  3. How2talk2kids broers en zussen zonder rivaliteit. Het tweede deel van het boek op nummer 2, maar dan volledig gericht op de rivaliteit tussen broers en zussen. Interessant en leerzaam πŸ™‚
  4. Perfecte moeders bestaan niet van Diana Koster. Vorig jaar gelezen en ik heb nog erg veel aan de principes die in dit boek neergezet zijn. Het heeft me geholpen een meer relaxte moeder te zijn en ik denk dat ik het boek binnenkort nog eens ga lezen. (kijk hier voor de review).
  5. Easy peasy van Claire van den Heuvel. Handig en praktisch boek over gezond eten voor de kleintjes, met heel veel leuke recepten en ontzettend veel leuke tips per leeftijd. Plus: het boek zit er fantastisch uit. (zie hier de review).
  6. Gezond trakteren van Amber Albarda. Geweldige tips voor gezonde traktaties, verjaardagen en kinderfeestjes. Ik heb het gebruikt voor de traktaties voor de 3e verjaardag van onze peuter en dit was erg geslaagd!
  7. Goed zoet van onze eigen lieve Nanne Hogeland. Heerlijk receptenboek met verantwoorde baksels! (kijk hier voor een review)
  8. Opvoeders en huttenbouwers van het online magazine Kiind. Geweldig boek vol met hun beste artikelen, op gebied van opvoeding, voeding en verzorging. Heerlijk om te lezen! (kijk hier voor een review)

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*