Sole, het wondermiddel voor je bekken

Sole, het wondermiddel voor je bekken
juli 18, 2014 sharon

Ilona heeft al eens geschreven over sole bij bekkenproblemen. Tijdens de zwangerschap had ik last van een verzakte bekkenbodem.

Bye bye bekkenbodemklachten

Eerst nam ik alleen magnesium, wat al goed werkte. Het werd leefbaar 🙂 Vervolgens besloot ik geheel los ervan mijn sole gewoonte weer op te pakken, 1-2 keer per dag een glas. Dit is me heel goed bevallen! Mijn pijn is volledig verdwenen. Na de bevalling vergat ik het een week en kwam het terug. Ik begon direct weer en zowaar was het de dag erna weer verdwenen. Ik houd het nu goed vol en dat werpt zijn vruchten af: helemaal geen schrijntje pijn. Heerlijk!

Sole, wat is het en hoe maak je dat?

Sole is een zoutwateroplossing gemaakt van Keltisch zeezout. Dit koop je online of in de natuurvoedingswinkel. Je kunt het gemakkelijk maken, zie hier. Je doet 1-2 el in een glas en vult aan met water. Dat drink je. Zo simpel is het 🙂

Wel genoeg drinken he!

Nu is het toevallig zomer en geef ik ook nog eens borstvoeding. Iets wat ik tijdens de zwangerschap niet deed. Het is al belangrijk om voldoende te drinken, dat is het met sole nog meer. Je water en zout gehaltes moeten in balans zijn. Drink dus voldoende water, want dat is nu eenmaal een extra aandachtspuntje bij borstvoeding.

Comments (2)

 1. Monique 6 jaar geleden

  Dat zou een wondermiddel zijn, ik kamp al sinds de geboorte van de jongste, 13 jr geleden met bekkeninstabiliteit. Maar mag je dit wel gebruiken als je schildklier patiënt bent ivm het zout?

  • Auteur
   sharon 6 jaar geleden

   dat weet ik helaas niet, dat gaat voorbij mijn kennis 🙂 sorry! misschien een orthomoleculair arts?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*