Borstvoedingsbikini

Borstvoedingsbikini
mei 3, 2013 ilona

bikiniHuh??? bestaat dat? ja dus. Even googlen en huppa gevonden! Maar ja wel een beetje saai, niet eens leverbaar op de site waar ik hem vond en het is eigenlijk nog meer een zwangerschapsbikini, met een verstelbaar broekje enzo voor de zwangere buik, maar ook om na de zwangerschap je overgebleven buik(je) te kunnen bedekken ofzoiets? Dat wil ik allemaal niet!!

Bikini met borstvoeding?

Bijna op vakantie gaan wij en ik deed eigenlijk al jaaaaaaren met dezelfde bikini’s. Alleen ze passen niet meer, de bovenstukjes zijn te klein (bedekken net aan de tepels) en de broekjes lubberen. Blijkbaar verandert je lichaam toch echt wel behoorlijk na zo’n zwangerschap. Plus ik geef nog borstvoeding en daardoor heb ik een nogal fluctuerende borstenmaat gedurende de dag.

Geen beugel en geen setjes

Een bikinisetje, waarbij je dus van onder en boven dezelfde maat koopt, dat wordt hem voor mij niet. Een BH model met beugel dat sluit nooit goed aan bij mij en zeker na het voeden ziet dat er een beetje zielig uit. Echoooooooo….

Geen zwangerschapsbikini

Voor mij dus geen dure borstvoedings/zwangerschapsbikini, er zullen er vast meer op de markt zijn, die veel mooier en gezelliger zijn dan degene die ik gevonden heb, maar het is eigenlijk helemaal niet nodig.

Een gewone bikini!

Een gewone bikini volstaat ook. Ik ga voor een bandeaubikini en een soort van triangelbikini. Ik heb ze gepast op het moment dat ik vrij goed gevuld was met melk, en dan bedekt het alles nog netjes. Bij leeggedronken borsten kan ik ze eventueel wat strakker aantrekken, maar hierbij sowieso geen inkijk en echoooooooo. Broekje hoeft dan ook niet in dezelfde maat als het bovenstukje, dus dat is in mijn geval erg fijn.

Afwachten maar!

Nu maar afwachten wat mijn zoon ervan gaat vinden. Toen ik van de week thuis in een topje liep, omdat het EINDELIJK een beetje aangenaam weer was en ik hem oppakte viel hij mijn borsten direct aan. Ik werd helemaal afgelebberd, dat wordt wat als we straks op een terrasje zitten tijdens de vakantie en hij zit op schoot… hierrrrrr met die melk!

Comment (1)

  1. Susan 7 jaar geleden

    😀 LOL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*