Waar kun je onderbroekjes kopen voor baby’s?

Waar kun je onderbroekjes kopen voor baby’s?
mei 31, 2013 sharon

onderbroekjeUhm. Nergens? Ik heb nog geen plek gevonden op internet waar je kleine minionderbroekjes kunt kopen. Misschien niet alleen voor de fanatiekelingen rondom het zindelijk maken van je baby, maar sowieso is het luchten van die billen wel wenselijk. Ik ben zelf niet iemand die mijn dochter naakt laat wandelen, behalve als het echt moet, maar anders liever gewoon iets aan. Ik heb gezocht en niet gevonden, maar het is handig om te weten waar je wat kunt verwachten, want dan hoef je niet zelf op onderzoek.

De verschillende onderbroekjes

Persoonlijk vind ik de strakke boxer-achtige onderbroekjes het fijnst in gebruik. Ik heb het voordeel dat mijn dochter altijd vrij spekkige benen heeft gehad, waardoor ze de grote maatjes al met 6 maanden aankon zonder dat het uitging. Die boxers hebben vaak een elastiekrand boven (die tieners zo boven hun broek uit laten komen) en die variant zit wel makkelijk.

De verschillende merken

H&M: vanaf maat 86-92. De boxers zijn aanwezig, maar hebben geen dikke elastiekband, ze vallen ook redelijk groot. Heet wassen kan een optie zijn om ze wat kleiner te krijgen. Ze blijven vrij los, in vergelijking tot andere merken. Bij Hennes wel de meeste kans op organic cotton.
Zeeman: vanaf maat 92. Goede elastiekband en kleiner dan de kleinste onderbroekjes van de Hennes. Sluiten ook beter rond de beentjes. Qua prijs natuurlijk erg goed en ze zien er ook mooi uit.
Hema: vanaf maat 86-92. Goede elastiekband en ze zitten goed. Wel wat duurder dan de andere merken. Hebben wel erg leuke printjes.
C&A: vanaf 86-92 maar erg los en lubberig. Deze heb ik niet geprobeerd, leek me niks.

In het buitenland verkopen ze wel speciale babyonderbroekjes. Zoals ik zei was mijn dochter wat spekkig, dus ik had dit niet nodig, maar als je baby minder spekkig is, dan kun je zoeken onder Elimination communication (EC) clothes.

Comments (9)

 1. sabina 7 jaar geleden

  kijk.eens op lieveluiers.nl ze verkopen speciale broekjes met inleg om je baby zindelijk.te makrn.

  • Auteur
   sharon 7 jaar geleden

   Ja je kunt op veel plekken zindelijkheidstraining broekjes kopen, maar ik bedoel de onderbroekjes die je erna aantrekt. Een gewone onderbroek dus 😉

 2. Carin 7 jaar geleden

  Hema! Mijn dochters hebben nl. geen spekkige benen.

 3. Fyrin 7 jaar geleden

  tja…ik ben wel iemand die ze naakt laat lopen 😉 sterker nog, met lekker weer ben ik al blij als ze wat aan willen als ze naar school of een winkel gaan, haha.

 4. Franciska 7 jaar geleden

  hoezo een baby al zindelijk maken? zo vroeg nog niet nodig lijkt mij. ik koop voor mijn dochter boxers bijde action. goedkoop maar goede kwaliteit.

  • Auteur
   sharon 7 jaar geleden

   Iedereen mag zelf weten wanneer ze dit nodig lijkt, of wanneer ze het willen doen, lijkt mij dan. Ik heb er verschillende blogs over geschreven (over mijn redenen) op degezondemama. groetjes!

 5. Franciska 7 jaar geleden

  en wibra heeft ook mooie onderbroekjes

 6. Marloes 7 jaar geleden

  Polarn o. Pyret! Zit nieuw in Utrecht, maar ook in Eindhoven. Biokatoen en reteschattige broekjes. Overigens ook de enige plek waar ik leuke luierbroekjes voor jongens heb gevonden, gewoon stoer van kleur en zonder roesjes op den bips 🙂 Heeft kleine man tijdens de hete dagen de afgelopen weken lekker in geslapen hoor!

  • Auteur
   sharon 7 jaar geleden

   Oh bedankt, maar ik heb het echt over onderbroekjes, niet over luierbroekjes 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*