Help! Mijn dreumes drinkt mijn groene smoothie op!

Het moment is daar. Ik schreef al dat ik mijn baby, inmiddels dreumes geworden, hoera hoera, groene smoothies wil laten drinken. Ik ben niet het type moeder dat iets forceert, inmiddels heb ik al een hele portie geduld verzameld. Mijn tactiek was dan ook om elke ochtend mijn smoothie te drinken met een extra rietje voor haar. Op zo’n manier dat ze erbij kan.

Van slokje naar glas

Eerst waren het een paar slokjes. Toen werd ze blij als de blender aanging, met nog een paar extra slokjes. Nu moet ik extra smoothie maken, want mevrouwtje drinkt zo de helft van mijn glas leeg, waardoor ik met een lege maag achterblijf. Zo gaat dat dus!

Supergezellig!

En het leuke is dat ze het echt lekker vindt en ervan geniet. Haar favoriet is met banaan, of met kokos, of met peterselie. Daarnaast is het enorm gezellig, samen smoothie drinken uit een rietje. Ik vind het een prachtig moment van de dag! Aanrader!

Kijk hier voor heerlijke smoothie recepten!

2013-06-24T09:46:00+00:00

Over

Mijn leven in getallen: 31 jaar oud, 9 jaar getrouwd met Sebastiaan. Moeder van Keela (5), Judah (3) en Vanna (maart 2017). Niet perfect. Leert elke dag. Ik houd van grote dromen, nieuwe dingen, mooie mensen, lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen.

2 Reacties

  1. Manon november 30, 2012 om 9:18 am- Antwoorden

    Wat een leuk stukje! Ik zie het ook al voor me haha!

  2. Tessa en Sefanja augustus 5, 2013 om 10:44 pm- Antwoorden

    Super gave ideeën! We blijven graag op de hoogte…

Geef een reactie