Groentesapjes en groene smoothie’s voor kleine kinderen

Groentesapjes en groene smoothie’s voor kleine kinderen
juli 15, 2013 simone

groentesappen en groene smoothies voor kleine kinderenZoals ik een tijdje geleden schreef heeft mijn dreumes lang moeite gehad met drinken. Op dit moment denk ik dat ik eindelijk kan zeggen dat ze goed drinkt (sstt niet te hard anders jinx ik het ;)). Ze drinkt nog niet uit een open beker, dat ziet ze echt als een spel megagrote slok nemen en ppfftt alles eruit laten lopen :(. Maar sinds ik in de ochtend groene smoothie’s drink, kan ze uit een rietje drinken. De roze/groene rietjes van Greenjump zijn dan ook erg aantrekkelijk om uit te drinken.

Handige beker voor groene smoothie

Verder heb ik een beker waar je langs de rand kan drinken zodat ze niet superveel tegelijk binnenkrijgt en die gaat ook goed. Water drinkt ze het meest. In de ochtend drinkt ze laatste tijd een half glas groene smoothie. Tot nu toe vind ze alle variaties lekker en drinkt ze ze achter elkaar op.

Slowjuicer & groentesappen

Nu hebben we laatst een slowjuicer aangeschaft maar op de een of andere manier had ik moeite om er mee aan de slag te gaan. We gebruikten hem vooral om noten te malen, ook handig, maar daar koop je hem niet voor. Het e-book van Sharon kwam daarom als geroepen! Nu had ik een heleboel recepten die ik echt wel wilde uitproberen. Aan de groentesappen moet ze wat meer wennen heb ik het idee, maar als er biet of wortel in zit, dan smakt ze volop. Onze favoriet op dit moment is de worteldrank. Wordt ook een erg mooie kleur, zo mooi dat mijn bijna-kleuter er uit zichzelf van wilde proeven. En dat wil heel wat zeggen, als hij iets niet kent vind hij het bij voorbaat niet lekker 😉

Sapjes en smoothies recepten

Dus voor iedereen die wil beginnen met groene sapjes en smoothie’s of voor degene die weer wat nieuwe receptjes kan gebruiken raad ik deze e-boeken aan! Meer info vind je hier:
sappen_ebook_shopgroene_smoothies

Comments (2)

 1. sjouke 7 jaar geleden

  Bedankt voor de tips over rietje en drinkbeker, ga eens kijken of dat ook iets voor ons is. Hier een moeilijker eter (sonde), maar drinkt nu eindelijk wel goed uit de papfles. Nu zijn we aan het oefenen met ander vloeibaar eten en dat is toch niet makkelijk met zo’n fles en uit beker wil hij niet. Dus misschien eens oefenen met deze rietjes of de beker die jij noemt.

  • Auteur
   Simone 7 jaar geleden

   Rietjes zijn lekker dik dus kunnen ook wat dikkere vloeistoffen door. Beker is meer voor water of heel vloeibaar anders komt er niks doorheen. Hoop dat het lukt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*