De beste draag & knoop tutorials vind je hier

De beste draag & knoop tutorials vind je hier
augustus 19, 2014 sharon

Wrap you in loveIk vertelde al hoe leuk ik het dragen van mijn baby vind. Ik vind het ook leuk om nieuwe dingen te proberen met verschillende lengtes van doeken en verschillende knopen. Nu vind ik het fijn om voor de basics een consult gedaan te hebben, dat helpt enorm. Maar als je dan eenmaal de basics weet, dan vind ik het leuk om wat nieuws te proberen.

Onvolledige filmpjes

Nu heb je op YouTube een wildgroei aan tutorials en dergelijke. De meeste tutorials zijn gemaakt door mensen die de helft van de details voor een goede knoop vergeten, dat is jammer. Gezien het dragen van je baby ook veilig en comfortabel moet zijn, uiteraard. En mijn persoonlijke allergie: filmpjes van het knopen van doeken waarbij de kinderen op de achtergrond krijsen. Ik ben een moeder, ik weet hoe het werkt, ik ken het concept krijsende kinderen. Maar liever niet in een filmpje waarbij ik een nieuwe knoop probeer te oefenen.

Wrap you in love!

Ik ben nu dus absoluut fan van de facebookpagina Wrap you in love. Hedwych deelt daar heel veel leuke dingen voor draagmama’s. Haar YouTube filmpjes zijn duidelijk, makkelijk, creatief, volledig en zonder gekrijs. Niet alleen dat, ik geniet zelfs van de mooie en rustige kindjes van Hedwych tijdens de knoopfilmpjes. Ze zijn zo schattig! Natuurlijk is daar altijd de realiteitscheck, als Hedwych de knoop voordoet is het erg makkelijk, maar als ik het dan doe, is het nog even oefenen. Maar dat hoort bij nieuwe knopen 🙂

Filmpjes, tips en reviews

Niet alleen worden er nieuwe instructiefilmpjes gepost, ook zijn er handige tips. Denk bijvoorbeeld aan die hele hete dagen, toen was er een instructiefilmpje voor een knoop waarbij het toch nog redelijk luchtig is. Dat vind ik nou handig 🙂 En ze reviewt veel nieuwe doeken die op de markt komen, wat ik zelf erg leuk vind om te lezen.

Volgen maar!

Kortom, ik ben echt fan. Gewoon leuk en ontzettend handig! Check hier de Facebook page, Hedwychs blog en haar Youtube kanaal.

ps. Zoals jullie inmiddels weten schrijven we op degezondemama alleen over tips die we zelf tegenkomen en ons leven als mama wat gemakkelijker maken, en om die reden ook delen, dus geen betaalde info/advertenties hier!

Comment (1)

  1. Jouke 5 jaar geleden

    Superhandig!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*